2010. április 22., csütörtök

:)

Úgy néz ki lesz munkám. Nagyon úgy néz ki.:) Ennek nagyon örülök, bár először kicsit megijedtem a felelősségtől és attól amivel ott szembe kell majd néznem, de menni fog. Ápoló leszek, olyan emberket fogok gondozni akik legvégső szakaszú demenciában szenvednek magyarán nem tudnak a világukról már semmit, legtöbbjük már beszélni sem tud. Kemény lesz, lelkileg nem tudom hogy fogom viselni azt ha majd az egyik betegem akivel foglakozom esetleg meghal, már pedig ez bekövetkezhet bármikor és olyankor ott kell lenni mellette.
Ma szülői lesz, ami itt úgy zajlik hogy a szülők egyesével időpontot kapnak a tanártól ami szerintem jobb mint otthon ahol mindenki előtt mondják el hogy Józsika milyen hülye, Pistike meg nem bír viselkedni. Petiről még nem tudnak nagyon mit mondani, bár arra már rájöttek hogy eleven.Most épp angol sztrájkot tart. Nem hajlandó semmit mondani angolul, pedig tudja a büdös kölke, de ő kijelentette hogy azért sem, ha neki meg kell tanulnia angolul tanuljon meg a tanárnéni is magyarul a gyerekekkel viszont hajlandó kommunikálni, már amit tud. Külön tanárt kap maga mellé, aki ESL gyerekekre van szakosodva. Mi egyre több magyar szót helyettesítünk itthon angollal, így egyre többször használja itthon is az angol szavakat a magyar helyett. Makacs egy kölyök, de hát ha már külsőleg nem rám ütött akkor valamit tőlem is kellett hogy örököljön. :)



2 megjegyzés:

  1. Nagyon nehéz munka lesz, de Te egy erős és jó csaj vagy menni fog, gratulálok hozzá!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Megtaláltalak!! Jaj de jó! Már nem nagyon látok, fél lábbal az ágyban, de holnap nyugiban megkukkantom ezt a blogot!!
    Hú, ez a munka nagyon nehéznek ígérkezik!! Sok erőt kívánok hozzá!
    Amiért kereslek: hoztam neked egy díjat! 3 napja nyílt a blogom, ez az első díjam, és szeretném olyanoknak tovább adni, akiktől sok ihletet kapok a scrap-es oldalaimhoz.
    Nézz be hozzám, légyszi, hogy átvehesd!
    Szép hetet kívánok! FLorci
    http://florci72.blogspopt.com

    VálaszTörlés