2010. március 29., hétfő

Iskola stb..

Van netünk!!!!!
Peti áll a ház előtt..... Rettentően utáltam ezt a számot minden egyes szeptemberben ezt nyomatták anno a rádióban.A lényeg hogy Petya suliba jár. Bár ez még nem iskolai csoport hanem csak előkészítő, de ez is az iskolában van, a többi 5 éves gyerekkel együtt jár egy csoportba ami nálunk a nagycsoportnak felel meg, szóval csak 1 évet ugrottunk az időben. Kezd itthon is angolul gagyogni ha elfelejtkezik magáról, pl ha játszik és beszél magában akkor egy-egy szót angolul mond. A tanárok dicsérik hogy milyen ügyes és okos és milyen könnyen beilleszkedett. Nincs vele semmi gond. Néha már nem hiszem el hogy az én gyerekemről van szó. Az egyenruha gyönyörű... kommunista kék pullóver, fehér ing, sötétszürke nadrággal, a lányok a lelenc ruhájukkal rosszabbul jártak, hálát adok az égnek hogy fiam van és nem kell ráadnom azt a förtelmet.
Ha már ruháról beszélünk. Itt Bea barátnőm érezné jól magát mert az ő stílusában vannak ruhák, én azt hiszem otthon fogok magamnak vásárolni. Van ami tetszene, de egy felső abban az üzletben 80Ł-nál kezdődik, nem vagyunk (még :) ) milliomosok. Az iskola felé vezető úton folyton kutyaszarba lépek ha lottóznék lehet hogy szerencsém lenne.
Tegnap lefoglalóztuk a leendő autónk, holnap biztosítást kellene rá kötni, mert csak azután lehet elhozni és kifizetni. Rover 25-ös a drága igaz csak 3 ajtós, de nem baj, mert gyönyörű. Van rá garancia is, így ha bekrepál ingyen javítják.
Újra kellett rakni a gépet, képek majd csak a programok újratelepítése után lesznek.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése